Brådis! Till! Skivis!

OJOJOJ NU ÄRE BRÅDIS för jag måste åka hemifrån till min studentskiva och middag om två timmar och jag ser ut såhär:

Snöggt.
Stylish.
Bra tidsplanering.

MEN TAGGA WOHOOO AAAAAH!!!!!!


Vill skriva ett Håkan Hellströms citat men jag håller mig.

Skrev min första loggbok på 2 månader och skulle försöka påminna mig själv vad vi hade gjort i projektet genom att titta runt lite vad vi sagt på facebook i vår projektgrupp (ja vi är SÅ seriösa och SÅ bra) och lite i min blogg och då slog det mig hur mycket som händer på två månader. Seriöst så har det hänt GALET mycket just detta två månaderna iaf. Hur jag kände för två månader sen är så annorlunda jäntemot hur jag känner idag. På två månader är allting bara helt annorlunda. Min situation i livet. Åhååå så pretantiöst allt låter. Snofserier nästan. Men så kan det gå ibland vahh.

Jag ska sjunga solo två gånger den här veckan kom jag på idag. På onsdag och på torsdag. Satsigt. Men jag är faktiskt taggad. Speciellt på onsdag då det egentligen är mest läskigt för då kan hela skolan höra. Men jag blir typ bara glad av att tänka på det pga minnet av allt adrenalin som kommer när man ska sjunga inför publik. Åh. Mys i bröstet. Fast jag kommer säkert bli jättenervös när det väl är onsdag och jag står där. Fast nervös på ett mysigt-adrenalin-taggande vis. Det är kul att sjunga.

OCH IMORN SKA JAG PÅ ARBETSINTERVJU NR. 2 HOS MP GAMES!!! Jag kan ju faktiskt få ett jobb. Kan ni tänka er va? JAG med ett JOBB? Lilla arbetslösa jag liksom.
No more of that shit. Nu äre JOBBjosse som gäller!


Hej ta ut jobbglädjen i förskott...









Tittut.











I'd choose this moment with you in my arms

Ja e gla o de e för att du e fin. Så pass att ja inte kan skriva ut hela orden. Se bah!
Men vem hade tänkt sig att det skulle kunnat bli såhär bra liksom?
Hihih. De e varmt å gosit i magen min!

Men nu måste jag sluta skriva för jag lovade mig själv att klockan elva så skulle jag plugga. Tidigt och bra. Och nu är jag bara typ en kvart sen i min awesomeiga planering.
Det är vad jag kallar bra studieteknik!

och nu börjas det med utklädnaderna

 
 


Teknikskivan + togaparty.
Och de är bara de första utklädnaderna i ett långt led av utklädnader känns det som.
Min egen skiva är liksom på torsdag. TORSDAG. FYRA DAGAR. G to the ALET.


"Beskriv dig själv med tre ord"

Anställningsintervjuer känns så konstiga. Man sitter där och försöker sälja sig själv typ. Och jag har alltid svårt för att beskriva mig som social, glad och energisk även om det kanske stämmer. Spelar liksom ingen roll att det är så för det känns bara så otroligt fånigt att säga istället för att visa. Som på anställningensintervjun jag var på idag. Då fick vi ett papper med massa olika positiva egenskaper och så skulle man pricka i 30 stycken som man tyckte passade in på sig själv. De sista rutorna jag kryssade i var charmig, rolig, omtyckt. Den absolut sista var populär. Känns så töntigt att kryssa i såna rutor för de är så olika beroende på vem man frågar. Och det är klart jag själv tycker att jag har bra humor för det är ju min egen, men hur vet jag att jag är rolig egentligen. Och charmig, omtyckt, ja det är bara sånt man kan gissa sig till kring vad folk har sagt. Och populär. Ja. Vet. Inte. Så fort jag kryssat i den rutan räckte jag fort fort fram det till dom som intervjuade. Populär känns antingen lite Eric Saade att säga eller så känns det som något man strävade efter/önskade att man var när man gick i typ femman. Jag vet knappt vad som menas med populär nuförtiden. Att man har många kompisar? Att folk tycker man är cool? Att man har "rätt" kompisar? Fast jag är inte opopulär ändå. Men det beror ju på vem man jämför med. Varför känner jag att jag måste rättfärdiga min ikryssning? Nä nu får jag sluta. Hursomhelst känns det alltid konstigt att beskriva sig själv jättepositivt för andra. Det känns som att man typ försöker bevisa sig själv för folk och bah "jag är faktiskt bra, hör bara här:" och så säger man att man är glad, positiv och så himla bra anpassad för detta jobbet! Det passar en som handen i handsken osv. Vill bara att folk ska tycka om och se mig för den jag är utan att jag ska behöva säga till hurdan jag är. Blir bara så obekväm annars när jag sitter där i stolen och ler och säger att jag är glad och tänker "ja jag ler ju så dom fattar väl redan att jag är glad?" och "men jag är ju inte alltid glad. Ljuger jag nu?" och massa blajs. Nä. Arbetsintervjuer är svåra. Det är mitt slutgiltiga konstaterande.

Dumma skivteman

Gud vad jag inte orkar komma på vad man ska vara på alla skivor.
Sprang omkring som en tok här hemma och letade kläder till Tema T skivan jag ska på imorn. Sen blev allt bara jobbigt och bläigt. Men sen så räddade crattan dagen med en bra klänning (förhoppningsvist. Det får morgondagen utvisa!). Om den inte passar så ger jag upp. Då drar jag på mig en grå klänning och går som Tråkig. Men det är bara så tråkigt.
Men det värsta är att jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig på min egen skiva som är om en vecka. Jävla 90-tals tema som verkar roligt i teorin men i praktiken bara är jättesvårt.
Och Agnes skiva med tema -ism. Eller Noras med tema dagen då jorden går under. Eller bara vilket tema som helst. Liksom åååh.
Önskar att jag hade en liten pyssling under min säng som kunde trolla fram de bästa outfiterna och som hade de bästa idéerna. Så man slipper välja själv. För detta i-lands lyx problem är fan inte okey längre. Står inte ut med alla vaaaaaaaaaaaaal.

Inuti virrvarret

Som du sa. Såhär ska det ju inte kännas. Jag ska inte ens behöva tänka såhär. Inte längre. Det är ju nu det ska vara lugnt. Borde va lugnt kanske. Men vem äre som bestämmer att man borde? Blir bara rädd för det. Om det inte är såhär det borde kännas, betyder det att det är dåligt då? Är det fel? Känns bara som mina tankar går runt sig själva och kommer tillbaka till varför. Varför? Hur? Kan du. Skulle vara skönt att bara inte kunna tänka så mycket. Men varför? Det är bara det jag undrar. Och jag borde inte undra för jag vet väl egentligen men jag undrar ändå. Och hur? Och jag orkar inte och ju mer trött jag blir på mig själv desto mer undrar jag hur det kan gå. Desto jobbigare jag känner mig desto mer förstår jag inte hur. Det är nu jag vill kunna tänka som du, du, du eller du. Ni tänker inte som jag och det verkar så skönt. Ska jag våga visa allt? Känns som att jag måste ifall jag vill bryta tankefällorna som jag tydligen har. Önskar bara att kunde gilla läget och acceptera att jag är krångligare än många andra. Att jag inte är så enkelspårig liksom. Som du sa att vi är ju inte enkla och det får vi bara acceptera. Vi är bra ändå och folk får ta oss som vi är. För man kommer ingen vart genom att känna sig ivägen, jobbig och fånig för att man är komplicerad. Då blir det ju bara en ond cirkel. Men du bryr dig ju inte om ifall jag är det har du ju sagt men det går typ inte in. Och där kände jag mig jobbig igen. För att saker och ting inte går in så lätt i min hjärna. Upprepning kanske hjälper något men jag vet inte. För det här handlar ju inte om något specifikt som har hänt heller, det vet jag. Det är bara jag som skapar problem där det egentligen inte borde finnas. Så då äre bara jag som kan lösa dom. För det är jag som skapar dom. Eller? Och åh jag blir bara snurrig av mig själv så nu ska jag sluta.
Snällatyckintejagärjobbigbara.

asdfghjklö


Happiness hit her like a train on a track.
Coming towards her. Stuck, still no turning back.
She hid around corners, she hid under beds.
She killed it with kisses and from it she fled.



Happiness hit her like a bullet in the head.
Struck from a great height by someone who should know better than that.


Och en bild av Jan Stenmark bah sådär

Här sitter jag och fryser men är för lat för att orka göra något åt det. Lyckat.
Tur iaf att man har lilla datorn med dess varma undersida och överkokta batteri som kan värma en i de kyliga tiderna. Men det är faktiskt vår nu! Har jag sagt det? ATT DET ÄR VÅR NU! För det var plusgrader i en vecka i sträck. Då äre vår. Faktiskt. Sen att jag tänkte fira in våren idag i vårjacka och sen ångrade min klädsel ganska fort utanför dörren för att det visst hade sjunkit till minusgrader igen. Ja, det kan vi ignorera. För nu är det vår. Så. Det. Så.
Vet ni förresten vad jag är dålig. Jag ska dissa mitt natur-prov imorn för jag har helt enkelt inte pluggat något. Jag är ju en grym sistaminutenpluggmänniska som alltid sitter och hetsar inför ett prov hela eftermiddagen och kvällen innan provdagen. Men idag har jag inte kunnat göra det för jag har ju musikal på torsdagar mellan 18-21 och så måste jag laga mat innan och hinna äta och efteråt kommer man inte hem förrän typ 22 i vanliga fall... Sååå. Jetemycket tid till att plugga som ni märker. Varför inte plugga någon annan dag då bara? kan man då fråga sig. Men jag kan inte förrän det är hets och kris. Annars skjuter jag bara upp det. Och igår var jag på babasonic och sånt. Då kan man ju inte plugga. Asså naaaae. Prioriteringar ska man göra.
Men musikalen idag var iaf jätterolig och den gjorde mig glaaaad (som vanligt typ)! Så det var lätt värt det.

Nu är jag trötter. Godnatt.


Hej kompizar

Jag känner mig så hurtig vid datorn just nu. Jag bah lägger upp bilder på facebook från typ sen sportlovet och efter det. Galet. Typ. Jag. Är. Trött. Jättetrött. Faktiskt. Och ändå så har jag tagit tag i mitt liv och faktiskt lagt upp saker på fejjan. Och nu är överföringen klar också. Hallelujah moment på den nästan. För mitt lilla internet har ju hållit sig ifrån att fucka ur i en timme nu. En timmes ostört surfelurfandes. Det är ju jättemeganajs.
Men idag har jag inte skrivit en loggbok som jag tänkt. Och inte heller pluggat någon natur som jag borde. Istället filmade jag och Siri till projektarbetet och sen myste jag ett tag hos Tove med Lollo och Ragnar. Ganska värt. Men serri. Jag är verkligen trött. Känner dock lite press på att man måste sova ut ikväll för imorn kväll ska jag visst ut och på torsdag kommer jag ha plugghets så då kommer jag inte heller kunna sova så jag måste verkligen sova bra ikväll för att inte gå under för jag har sovit lite flera nätter i rad... *överanalyserande tjej som inte bara kan sova utan att räkna timmar*
Men äsch. Jag ska ge det ett ärligt försök. Sooovtaaaajm.
Godnatt.

Vart är du, lille pluggstress?

Nu sitter jag här igen utan att ha pluggat som jag borde.
Men jag känner mig bara lugn och nöjd just nu.
Jag menar.
Här sitter fräscha jag och luktar citron body butter och med Laura Marlings stämma i öronen.
Imorse fick jag vakna brevid en fin pojke.
På eftermiddagen tränade jag duktigt med en fin vän.
Sen åt jag jättegod middag.
Och tog ett überlångt bad.
Såg lite på solsidan.
Tog det lugnt med mig själv bara.
Och saker och ting känns liksom bra.
Därför får läxor och plugg klara sig utan mig för tillfället.
E bah gla!


State of mind

Idag har jag känt mig:
Trött
Uttråkad
Nere
Oomtyckt
Omtyckt
Taggad
(Jätte)Glad
Betuttad
Busig
Stressad
Orolig
Lättad

Antar att det var alla.

Pusshaj.


Rickard Olsson har överträffat sig själv...

I kvällens Vem vet mest:
En kvinna (Lena) skickade tillbaka frågan till samma man två gånger på raken för att ge igen för att han hade skickat frågan till henne.
Rickards kommentar på det:
"Ja, hon kommer hårt hon Lena, när hon kommer med dunder och brak!"
...
Haha åh, Rickard.


Och med mediabrillorna på och allt!
You gotta love it.


Lite mer lov-bilder

Fredags





Lördags




Okey. Seriöst mycket bilder.

Liten bild-resumé av de gånger kameran åkt fram på lovet.

Mys med lollo och tove på fredagen!


Bowling och lite bar-hängande sådär på lördagen med massa fina typer.





Jag och Siri vinade och åt sjukligt gött på viking på tisdagen


Babasonic med massa peeps (för att säga det lite snitsigt sådär) i onsdags wohooo





Och ja nu orkar jag inte lägga upp mer bilder.
Mitt internet är så ohövligt segt och jag fajtas med en frustration starkare än starkast just nu. Så jag orkar bah inte. Blir bara så himla trött. Får lägga upp mer imorn! Har iaf lite mer att visa.
HUR SKA NI KLARA ER UTAN BILDERNA NU PÅ STÖRT?! Åh jag vet inte riktigt. Det är ju dom bilderna ni lever för. Så jag ska skynda skynda skyndeliskynda med att lägga upp dom.
Men nu ska jag bara ge upp och hata mitt internet lite och krypa till kojs och drömma lite ondskefulla drömmar där det bara helt plötsligt hittas brutalt mördat. Internetet alltså.

Pussisar

SPA-tajm

Dags att skynda skynda iväg för min relaxade spa-dag med Siri. Vi ska på SPA!
Fancy säger jag bara.



Because we're worth it.

RSS 2.0