Wazzup?

Vad som tål att sägas är att jag sålde min emmabodabiljett igårkväll. Så var det med det. Jag stannade alltså hemma.
Nu är jag så sjukt trött efter en bra dag av Siri, Crattan, Robin, Jojo, Max, Rikard, Gustav mfl.
Jag är så übertrött deluxe. Mina ögon orkar knappt hålla sig öppna.
Och det regnar jättemycket. Det låter som det haglar, men det regnar bara riktigt riktigt mycket.
Det är läget.
Om någon hade frågat mig "Wazzup?" är allt detta vad jag hade svarat.
Det är lite det bloggning är faktiskt: svaret på frågan "Wazzup?" som ingen riktigt ställde.
Men nu måste jag vara tyyyst och bara sooova.
GODNATT, världen!


För att jag inte orkar göra det jag borde göra

Okey. Jag har fortfarande inte börjat packa.
BRA JOBBAT JOSSE!
Men då kan jag ju alltid slänga bort lite tid genom att berätta att jag var på Kristian Anttila med Magda, Jojo och Tove igår!
Såhär såg det ut:

Finfint!
Nu har jag en signerad affisch av honom också!
Jag och Magda har blivit fett bra på att träffa kändisar, haha.

Vad mer kan jag dra ut tiden med att berätta då?
Hmm... Jo snart ska jag träffa Becka.
Sen ikväll känns det som att jag borde strunta i att hitta på något eftersom mitt packande är allt annat än på topp. Men jag måste kanske träffa Frida för att köpa mat och grejer till festivalen. Och jag måste definitivt lyssna galet på artister som ska till emmaboda. Och packa såklart. Och tagga. för. att. åka. buss. ensam. i. åtta. timmar.
Missade ni det där sista?
Jo, jag ska åka buss ensam i typ åtta timmar. Yay. 16 timmar om man räknar med hemvägen.
Det enda som gör att det känns lite mer okey är att Magda också ska åka buss ensam i åtta timmar.
Som man brukar säga, misery loves company!

MENMENMEN nu måste jag faktiskt slita mig härifrån. ÅÅÅÅH. Bajspackning som måste packas och måste väljas ut och inte bara vill att alla kläder ska få åka med och som är tung.
HEJDÅ.

/gnällig_tjej_92


Glassigt

Jag vindsurfade i Motala!!!!!
Skiiitkul men svåårt. Jag stod dock upp ganska länge i omgångar. YAY!
Jag glömde kameran när vi skulle vindsurfa så jag måste vänta på min systers uppladdning av bilderna innan jag kan visa, och nog vill jag visa mina skillz. Höhö.
Men på hemvägen åt vi på en glassbar i Söderköping som hade jättestora och goda glassar och då hade jag kameran med mig:

MUMS! Men alla vi som tog just denna glass mådde sjukt illa efteråt och jag kunde knappt äta något på resten av kvällen.

Nu måste jag packa till Emmabodizzzz!!!!!
Det är så jävla svårt att packa. Jag vill ha med mig hela min garderooob!
Jaja, jag får försöka klara av det.
TJADÅ!

Tjenis!




Igår var jag med de där filurerna och idag ska jag åka till någonstans i Motala. Tyyyp.
Hemma på Söndag dock.
JAG SKA LÄRA MIG VINDSURFA! WOHOOO!


Allsång på Skansen!








I tisdags var jag, Magda och Sofia på ALLSÅNG PÅ SKANSEN och såg Salem Al Fakir och Oskar Linnros vilket bilderna och rubriken redan har berättat för er. Vad bilderna inte riktigt berättar är:

1. Att jag kramade Oskar Linnros(!!!)
2. Att jag pratade med Salem och fick hans autograf (man fick inte krama honom, buhu)
3. Att jag kände mig jättefånig för att jag blev så glad av att göra ovanstående.
3. Att jag på vägen hem såg Simon Norrsveden på götgatsbacken så jag gick fram och pratade med honom och fick en kram.
4. Att det var en gammal gubbe som hade världens bästa taktik för att ta sig framåt i publiken: Han gick bestämt med blicken nedvänd mot marken och sa upprepande "Du måste titta på backen, titta på backen" Han kom nästan längst fram! Haha!

Allt som allt träffade jag 3 artister som jag tycker är skitbra och fick krama 2 av 3, var på mysiga allsång på skansen, var med de fina bruttorna Magda och Sofia.
En jättejättemysig, fin och lyckad kväll helt enkelt!

Stora skådespelsdrömmar

Jag och jojo har kommit på världens bästa filmidé!
Okey, kanske inte världens bästa. Världens bästa filmidé var den idé som jag och jojo kom på över ett år sen! Kruxet är bara att vi aldrig skrev ner den och nu har vi glömt bort den. Aldrig kommer världen få uppleva vår fantastiska film! Så därför har vi kommit på en ny filmidé! Dock vill jag inte avslöja den här, heheheheh. Mystiska kvinnan, det är jag det. Men jag kan avslöja att vi båda två vill skådespela i den. Surprise...
ÅH, vad jag önskar att jag ska vara typ gudarnas gåva i skådespeleri! Jag önskar att jag skulle kliva upp på scenen och bara briljera!
Detta är inte bara en liten mesig önskning om att typ "ja men det skulle ju vara lite kul att kunna" utan detta är verkligen en hardcore önskning djupare än djupast.
Denna förhoppning om att jag skulle vara en naturbegåvning har varit närvarande i min hjärna i flera månader nu och jag hade nästan lyckats övertala mig själv att det ju var självklart att jag skulle briljera, tills när jag ikväll insåg sanningen: jag är antagligen en riktig jävla medelmåtta på teater. Lets face it, jag gick på vår-teater i ettan till femman, men förutom det har jag absolut ingen erfarenhet av det. Vad är då chanserna på att jag helt plötsligt skulle vara awesome? Inte stora kan jag gissa.
Fan. Jag som hade kokat ihop bombsäkra argument till min självklara talang. Nu känns de bara så veka.
Nä, blä på det.
Jag önskar bara att jag ska vara så grymt jävla bra att folk inte kan göra annat än gapa!
Så jag tänker vänta på den ljusa skådespelframtiden samtidigt som jag spanar upp i skyn efter flygande grisar, för det är väl ungefär då jag vet att det är min chans att glänsa.

Mumsiga bilder på mumsiga personer




Såhär gåre när jag glömmer att ta bilder då solen faktiskt skiner. Eller när jag glömmer att ta bilder överhuvudtaget för den delen. Då blire inge bättre än mörka, suddiga och kanske inte så jättecharmiga bilder.
Fast jag tycker faktiskt att den första bilden på jojo var gullig och den sista bilden på oss två var också ganska bra.
Joel får inget beröm dock. Han förtjänar det inte.
Så går det när man gör sig ful med mening bara för att en kamera är framme. Tråkmåns.
Jag och jojo försökte faktiskt! Vi använde oss faktiskt av våra ultimata skönhets-trix faktiskt! Därav min mumsiga dubbelhaka och jojos jättenaturliga leende på hennes andra bild.
Om det inte framhäver vår skönhet så vet jag inte vad som gört!

Peace to the out!

Twins!

Som sagt,
jag och min bror är nedrans jäkla läskigt lika.


Försenad aggroattack mot hultan

Jag kollade precis igenom siris och lisas bilder från peace and love och drabbades precis av en bitter deppattack. Det såg jääätterooliiigt ut och jag kunde ha varit där men jag var inte där. Jag hatar att inte ha ett jobb. Det mest sura är dock att jag kunde fått låna pengar av mamma, men jag fick skuldkänslor över att jag frågade om så pass mycket pengar på så kort varsel. Det är anledningen till varför jag inte åkte: att det var dyrt och att jag inte kunde besluta om jag skulle punga ut med runt 2000 spänn på typ 20 minuter. Men nu i efterhand blir jag sur på mina dumma skuldkänslor och mina svåra beslutsångest-problem. Fatta att jag kunde ha varit där om jag bara hade bestämt mig på stört...
Åååååååh! Jag hatar Hultsfredsfestivalen för att den gick i konkurs. Eller att jag inte köpe biljett till Peace and love istället för hultan. ÅÅÅÅÅÅH!!!! JÄVLA BALLE! Kunde de inte sagt att de skulle gå i konkurs bara några dagar tidigare så att jag hade fått mer betänketid kring peace?!?!?! JÄVLA SKIIITSKITKUK!!!!
Tänk om peace var den roligaste festivalen i år och jag missade den?! Jag är nästan helt säker på att jag ska till emmaboda nu, men tänk om peace skulle varit roligare.
Ja, det är lätt att säga nu, när jag, från vad jag hört och sett, faktiskt redan VET att peace var sjukt roligt, medan emmabodis ligger långt inne i den ovissa framtiden.
Men tänk om. Dumma tänk om. Jag kommer aldrig ha chansen att jämföra så jag vet att jag inte borde waina. Jag borde egentligen bara vara glad att jag får åka på emmaboda där jag med största sannolikhet kommer ha skitroligt, men. Men. Det är just det. Att jag aldrig kommer få veta om jag skulle haft roligare eller tråkigare på peace. Det var ju dit nästan alla mina konkurs-hultsfred-vänner skulle. Alla dom som jag hade taggat och sett fram emot att resa med. Dom som jag lääängtade efter att festivala järnet med.
Nu måste jag vända om helt. Jag ska åka med andra fina människor som jag vet att jag kommer ha skitkul med. Men. Det är en helt ny omtaggning som jag inte var beredd på. En helt ny omtaggning på en ny festival, nya artister, nya kompisar och bitandes i mig sitter fortfarande den där ovissheten om hur det kunde ha blivit och hur jag kunde ha haft det.
Jag hatar hultsfred.
Pga dom är min sommar inte som jag från början ville och den känns så besultsångestframkallande.
Pga dom kommer jag aldrig få uppleva vad jag hade planerat att uppleva.
Jag hatar att jag aldrig kommer få veta. Liksom.

Ännu en 18-åring!

Idag är Linnéa 18 ÅÅÅR!!!!
WOHOOO!
GRATTZZZZ!



Ikväll blire middag och firning! Yay!

Det enda sura är att jag inte är arton och inte kan följa med ut sen.
Men nu ska jag inte tänka på min egen ungdom utan på min väns ålderdom.
18 år yeahyeahyeahyeah!


Min framtidsplan:

Jag har ÄNTLIGEN funnit mig en framtidsplan som lockar mitt lilla hjärta. Eller kanske blir det bara en framtidsdröm. Hursomhelst känns det najs att faktiskt inte gå omkring med frågan "Vad fan ska jag göra efter gymnasiet?!" ringandes i mina öron konstant utan ett svar.
Vad har jag då bestämt mig för?
Jo.
Jag vill flytta ifrån Sverige.
Så enkelt och oorginellt är det.
Jag vill resa! Och inte bara resa omkring till flera olika länder. Jag vill verkligen stanna i ett annat land i minst ett år och bara vara där. Bo där.
Just nu, i min hjärna, låter någonstans i England/Irland som en bra idé. Det skulle liksom vara trevligt att faktiskt kunna prata med människorna runt omkring mig utan att bli tagen för turist på en gång och då måste jag antingen bo i ett svensktalande-land eller ett engelsktalande-land. Eftersom jag inte vill resa inom Sverige under min utomlandsresa och eftersom USA och Australien är så långt borta, känns jolly old England som ett bra alternativ. Plus att brittiska och irlänska är gulligare än gulligast.
Om jag ska åka själv eller med någon känns mindre viktigt. Och vad jag ska göra där likaså. Antingen plugga eller jobba. Antagligen jobba för jag vet inte vad jag vill bli än. Eller kanske både och.
Woho! Fan vad rätt det känns att skriva detta: Jag tänker flytta till ett annat land!

Ibland blir jag bara så trött på Sverige och hur vi ofta beter oss mot varandra här. Jag vill ut och se om det är annorlunda i något annat land. Jag vill ut ut ut i världen!

Italien och framåt

Utsikten från vår balkong i Sorrento i Italia.

Pompeji - Människa som bevarats av askan och en, ja, vägg.

Mor och bror

The Pedersen syskon.

Mami och sistaah.

Mumsig mat.

Glad bränd tjej + mer mumsig mat ätandes av bror. Yeah.


Jag kom hem lagom till att siri skulle ha partaj.
Denna bild får vara ensam i sin kamp om att dokumentera kvällen:


Dan efter var det bad med Arreparre och Joho:





Arvid trampade och jag styrde = skillat!

Sen åkte vi hem till Nora för att hinna träffa henne innan hon skulle fara iväg i tre veckor. Jag tog ingen bild där. Förlåt Nora, Erik och Lollo för att ni inte fick vara med på bild. Jag förstår er sorg.

Dagen efter det (igår alltså) var jag först med Lisa och Siri och var väldigt nära på att haka på deras impulsköp av peace and love-biljetter som plåster på såren för att äckliga skitkorviga bajs hultsfredsfestivalen gick i konkurs. Kul. Runt 1600 kr i sjön. Skoj.
Sen träffade jag Lollo, Jojo och Arvid och åt middag (grillat mums!) och sedan badade Arvid och Jojo igen medan jag och Lollo njöt av att vara torra och varma.
Njutarn Lollo:

Sen gick jag, Lollo, Arvid + Frida lite impulsaktigt sådääär på premiären av Eclipse!!!!!!! WOHOO!!

Idag lunchade jag med Lollo och Agnes "Jobbmyran" Börjesson och nu i denna stund kom jag hem från Jojo för inte alls så länge sedan. Där såg vi på New Moon efter att jag och Lollo fick upp smaken för Twilight-filmerna efter att ha sett Eclipsiie igår.

So there you have it, folks!
Fast låtsas som om jag sa det där på svenska för jag har insett att min svenska är till hälften engelska och jag måste sluta med detta tics.
Men ja, här har ni det, folket!

Hejdå.


RSS 2.0